23948sdkhjf

Nye kørepladebiler til BMS

Danmarks største udlejer af køreplader, BMS udvider forretningen med endnu to lastvognstog til transport og udlægning af køreplader.

Med stadig større og tungere materiel til opstilling af byggeelementer o.lign. er det i dag et must, at der lægges køreplader ud på byggepladser og andre steder med tung trafik. Derfor har BMS nu investeret i yderligere to lastvognstog, som er udstyret med Palfinger kraner med en rækkevidde på over 20 meter, hvilket gør udlægning og indsamling af køreplader hurtigere, fordi køretøjet skal flyttes færre gange.

Lastbilerne med kran og kærre er specielt designet til formålet, idet BMS ikke kun leverer til storbyggeri, men i stigende grad også til el-installatører og murerfirmaer, oplyser afdelingslederne Kihn-Thomsen og Villy Rasmussen.

Køretøjerne er leveret fra MAN og Mercedes i henholdsvis Odense og Kolding, mens opbygning og kraner er leveret fra Mads Krabbe ApS, Nr. Åby.

Kranerne er udstyret med det nyeste sikkerheds-overvågningssystem, Paltronic 50, og er endvidere udstyret med Palfingers patenterede system for armsvingsnings-stop AOS. Når AOS er koblet til, elimineres de svingninger, som fremkommer i armsystemet, når armen standses. Desuden har kranerne visuel momentovervågning på fjernstyringspulten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063