23948sdkhjf

Sag mod Super Transport sendes videre

Formanden for NNF, Esbjerg har sendt sagen om Super Transport ApS videre til sin organisation. Når tingene er undersøgt, går der bud til arbejdsgiverne.

Formanden for den lokale afdeling af Nærings- og Nydelsesmiddelforbundet (NNF) i Esbjerg, Peder Pedersen har sendt sagen vedrørende strejke- og blokadevarslet mod Super Transport ApS videre.

”Jeg har sendt det med vor repræsentant i NNF´s hovedbestyrelse, som så overgiver sagen til organisationen. Jeg har også meddelt, hvilke selskaber Super Transport trækker for, og at der er afsendt lovligt strejkevarsel mod vognmanden,” fortæller Peder Pedersen.

Super Transport står blandt andet opført i kundekartoteket hos DSV, Taastrup, DFDS Roland Munch, vognmand Jan Funder, Hvidovre, og Thermo-Scandia, Aalborg.

Kontakter slagterierne

Næste procedure hos NNF bliver, at forbundet undersøger forholdene, og når der er tale om overenskomstbrud, tager hovedorganisationen kontakt til slagteriernes arbejdsgiverforening.

Våbnet mod den handlemåde er ifølge formanden at nægte at læsse godset, samt at blokere for vognmandsfirmaets køretøjer. Udsigten til den trussel bryder arbejdsgiverne på den anden side af bordet sig normalt ikke om, og tingene plejer at løse sig af sig selv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078