23948sdkhjf

Kritik af planlagt salg

Vognmand Bjarne Dueholm, Fredericia, har sendt et læserbrev til Lastbil Magasinet. Her udbeder han sig DTL´s forklaring på, hvad der skal ske med organisationens kursusejendom.

Frustrationerne lyser ud af vognmand Bjarne Dueholms læserbrev. Han antyder, at det planlagte salg af DTL's kursusejendom Trelde Sande ligner københavneri.

Bjarne Dueholm efterlyser dokumentation for det påståede millionunderskud ved driften af ejendommen. Vognmanden kan heller ikke se, at DTL i sit regnskab for i år eller næste år tager højde for salget. Bjarne Dueholm stiller desuden spørgsmål ved, om ledelsen i hans organisation overhovedet har lov til at afhænde Trelde Sande uden en vedtagelse på en generalforsamling.

Bjarne Dueholm er medlem af Dansk Møbeltransport Forening (DMF), der er en specialforening under DTL. Vi bringer her Bjarne Dueholm læserbrev:

Nu lukkes vognmændenes hus

"Ne,j det er selvfølgelig ikke i København. Det er selvfølgelig det eneste jyske sted, hvor vognmænd i ro og mag uforstyrret kan uddanne sig.

Jeg håber ikke, at ledelsen i København har truffet den endelig beslutning endnu. Og hvis de har, skal de omgående komme på andre tanker. Hvorfor har man nu fået den vanvittige ide?På DMF-generalforsamlingen blev det sagt, at ejendommen giver et underskud på én million kroner om året.

Efterlyser tal

Må jeg se tallet i et godkendt regnskab, som kan dokumentere den påstand? Jeg tvivler på, at det kan være rigtigt. Og er det tilfældet, ja hvad så?

Adskillige vognmandsfirmaer, vognmandsforeningen og andre holder nogle gode arrangementer på Trelde Sande. Måske er de for billige?

Får stedet de uddannelsestilskud, der kan opnås?

Branchen betaler masser af penge til diverse uddannelsesfonde, men får vi noget igen?

Hvad mon det koster at holde tilsvarende kurser på diverse rastepladser - eller tilfældige hoteller? Branchen er ikke til luksushoteller, men til tryghed i rolige omgivelser.

Styrk stedet

Drop den vanvittige tanke at sælge Trelde Sande, men styrk stedet. Byg den nye værelsesfløj, som er planlagt. Læg alle jyske og fynske kurser på stedet.

Åben også Trelde for kurser om søndagen. Det er i weekenden, vognmanden har tid til at gå på kursus. Til hverdag er det hans personale. Det vil være godt for økonomien.

Det er transportbranchens mål, at vognmænd og deres ansatte skal være dygtigere. Vi skal holde vore kurser, når det passer branchens folk. Det skal være under nogle undervisningsmæssige afslappede og rolige forhold.

Er ikke til luksus

Branchens folk forlanger ikke luksushoteller eller luksuskursuscentre, men forhold, hvor de kan føle sig hjemme, og hvor de kan åbne sig for at modtage indlæring i hyggelige omgivelser. Det er Trelde Sande - vognmændenes kursusejendom.

Jeg kan heller ikke se noget om salg af Trelde Sande i DTL´s budget for indeværende år - og heller ikke i budgettet for år 2002. Så er det mon lovligt, at direktionen tager dette skridt uden vedtagelse på en generalforsamling.

Kære ledelse, I er dygtige, og jeg giver min fulde respekt og støtte. Derfor skal I også være tilgivet, hvis I vil ændre denne fejlagtige beslutning.

Prøv jeres forslag ved en medlemshøring og se, hvilket

resultat I så når frem til. Husk altid, det er medlemmernes forening. Spørg dem i denne vigtige sag.

Med venlig hilsen

Vognmand Bjarne Dueholm,

Dueholm Vognmandsforretning,

Nørrebrogade 121,

7000 Fredericia.

Læs også artiklen: "Trelde Sande skal sælges"

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143