23948sdkhjf

Nyt materiel til E 3 Transport

Knud Hansen Service A/S, Padborg har netop monteret 15 nye 2-tons folde/slædelifte på gardintrailere fra E 3 Transport ApS, Padborg. Liftene er leveret fra liftfabrikken Anteo i Italien.

Det var de første 2-tons slædelifte til trailere, af typen BRE MR 20 HS/1, som er blevet leveret i Danmark, siden Knud Hansen Service A/S overtog agenturet for Anteo i Danmark.

Anteo’s folde/slædelifte er kendetegnet ved en meget simpel og enkel opbygning. Dette er opnået ved, at to kraftige glidecylindre er monteret under chassiset, hvorpå selve liftkroppen er monteret samt bliver kørt frem og tilbage af en hydraulik-cylinder. Begge liftplader er fremstillet i aluminium, oplyser Jesper Møller fra Knud Hansen Service.

For at øge sikkerheden er der som standard monteret gule blinkdioder for enden af liftpladen i begge sider. Det betyder, at liften er mere synlig for andre trafikanter under brug. Derudover er der ”automatisk tilt” af liftpladen, når den når vejbanen og bagefter løftes op igen. Dette gør det mere enkelt for chaufføren at betjene liften.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063