23948sdkhjf

Lang række af lukkede selskaber

Chaufførernes Fagforening tjekkede i går en af Super Transports adresser. Der var ingen navneskilt på døren. Firmaet går tilsyneladende heller ikke meget op i at dyrke omgang med de ansatte, og rækken af lukkede selskaber, hvor Østergaard-navnet på et tidspunkt har figureret, er alenlang.

I Færdselsstyrelsen kigger man i de nærmeste dage nøjere på Super Transport, firmaets besynderlige ansættelseskontrakt og det faktum, at feriepenge tilsyneladende af princip ikke indbetales.

Hos Chaufførernes Fagforening, København, kigger man også - men her langt - efter Super Transport. I går tog faglig sekretær Torben Kofoed ind på firmaets adresse på Banegårdspladsen. Om lokalerne er rømmet vides ikke.

”Jeg kan bare bekræfte, at der ikke findes en vognmandsforretning på Banegårdspladsen. Adressen eksisterer godt nok, men der er intet navneskilt med Super Transport,” fortæller Torben Kofoed.

Sekretærens ærinde var at få en respons på det strejke- og blokadevarsel, som er sendt fra afdelingen - og som trådte i kraft i mandags.

Flere besynderligheder

Efterhånden kan tidligere chauffører berette om underlige ansættelsesprocedurer hos Super Transport. Alt foregår tilsyneladende pr. mobiltelefon. Det er måske årsagen til, at der ikke svares på selskabets fastnumre.

Det er heller ikke usædvanligt, at en nyansat chauffør får overladt sit køretøj på en tilfældig rasteplads. Sine personlige data får chaufføren besked på at sende til Banegårdspladsen, som også er firmaadressen på ansættelseskontrakten.

Retur modtager den nyansatte så en af de noget specielle ansættelseskontrakter, underskrevet af Vagn Østergaard Knudsen, men med et stempel, der siger Super Transport ApS, Montebello Alle 4 a, 3000 Helsingør.

Målet er 100 biler

55 vognmandstilladelser og godt 25 køretøjer indregistreret til Super Transport.

Det er de kontrollerbare fakta, men tidligere chauffører melder om, at Vagn Østergaard Knudsen over for dem har nævnt et væsentligt højere antal biler, og at intentionen er i løbet af indeværende år at komme op på 100 køretøjer.

Om så Færdselsstyrelsen også synes, at det er en god idé set i lyset af den ulovlige ansættelseskontrakt, kørslen i et år uden tilladelser og den manglende indbetaling til feriekontoret, det er en helt anden sag.

Hvor er han?

Peter Østergaard Knudsen er ansvarlig leder hos Super Transport, uden at de ansatte dog har haft kontakt til ham. Han figurerer i øvrigt heller ikke i bestyrelsen.

Peter Østergaard Knudsens navn står i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen ved ét selskab, Peki Handel ApS, der er tvangsopløst, og ét, Color Vision ApS, der er opløst efter konkurs. Peter Østergaard Knudsen har ifølge Styrelsen adresse på Rolighedsvej 13 A, Helsingør.

I Super Transport ApS sidder alene Kim Østergaard Knudsen, Jens Andersens Vænge, Taastrup, i direktionen som tiltrådt juni 1999.

I november 1999 indtrådte han i Super Holding ApS. Her fratrådte han april 2000. Selskabet er i øvrigt under tvangsopløsning.

Kim Østergaard Knudsen figurerer også i andre selskaber. Det er Visioncolor of Scandinavia ApS – tiltrådt april 1999/er fratrådt. Selskabet er tvangsopløst. COLOR One ApS - tiltrådt januar 2000/fratrådt. Selskabet er tvangsopløst. Endelig står Kim Østergaard Knudsen nævnt ved Ejendomsselskabet af 1.4.99 ApS – tiltrådt maj 1999. Selskabet er under konkurs.

Stor selskabelighed

Vagn Østergaard Knudsen slår både Kim og Peter Østergaard Knudsen i Erhvervs- og Selskabsstyrelsens annaler. I Østergaard Finans A/S, som er opløst efter konkurs, figurerer han både som direktør, bestyrelsesmedlem og endelig likvidator.

Bestyrelsesmedlem og direktør var også hans titler i Komplementarselskabet Prags Boulevard 45, 2300 København S, ApS. Selskabet er opløst efter konkurs.

I Østergaards Tryk-Center ApS var han både bestyrelsesmedlem, direktør og endelig likvidator. Direktør og likvidator var også Vagn Østergaard Knudsens titler hos Østergaard Marketing ApS, som er tvangsopløst.

Under samme titler figurerer han også i Østergaard & Petersen Marketing ApS. Selskabet er tvangsopløst. Det er Amager Kopicenter ApS også. Her var Vagn Østergaard Knudsen også både direktør og likvidator. I ØAK Holding ApS var han direktør – tiltrådt november 1997/ fratrådt marts 1999. Selskabet er tvangsopløst.

Vagn Østergaard Knudsen havde også direktørtitlen hos både Supercolor ApS og Østergaard Trykcenter 1943 ApS. Begge selskaber er opløst efter konkurs.

Lastbil Magasinet vil løbende følge op på sagen.

Læs også: ”Super Transport betaler ikke feriepenge”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094