23948sdkhjf

Kendt fragtmand køber 14 nye biler

Viktor Sørensens Eftf. A/S i Århus har netop fået de første 3-akslede MAN 26.413 FPLT Pusher, der er leveret her i landet.

Den samlede ordre er på 14 biler, som alle er leveret af MAN Last og Bus i Århus. Fire af bilerne er med højt førerhus, da nogle af chaufførerne kører til København, og i mange tilfælde har behov for at overnatte i bilen.

Trækkerne er opbygget med forskydelig skammel, så der både kan køres med almindelige trailere og med volumentrailere.

Speciel megatrailer

I forbindelse med leveringen har Viktor Sørensens Eftf. A/S, der er en del af Danske Fragtmænd, fået specialopbygget en hydraulisk dobbeltdækker megatrailer. Traileren er opbygget på standardchassis. Dobbeltdækket er fremstillet hos Molgjer.

Kenneth Jespersen fra Viktor Sørensens Eftf. A/S har i samarbejde med Lastas været med til at tegne traileren. Grunden til at man har fremstillet traileren er, at det århusianske fragtfirma har et misforhold i godsmængden til København i forhold til gods retur fra København. Derfor opstod der et behov for at udnytte traileren langt bedre for at få en fornuftig økonomi i fragten. Man har nu mulighed for at fragte langgods samt pallegods på samme tur.

Kenneth Jespersen har også medvirket ved opbygningen af de nye fragtbiler, i samarbejde med MAN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063