23948sdkhjf

Ny triumf for Guldager

Vandt Nordic Trophy for 7. gang. Også en anden dansker triumferede.

Den danske vognmand Henrik Guldager fra Aalborg har gjort det igen. For fjerde år i træk, og syvende gang i alt, har han vundet den prestigefyldte titel "Nordic Trophy", der er et bevis på, at han har den flotteste lastbil i Norden. Ligesom de to seneste år var det den grønne Volvo FH12, "Sweet Candy 11", der skaffede den danske vognmand titlen.

Kåringen fandt sted ved Trailer Trucking Festival i Sunne i Sverige. Udover stævnets flotteste titel fik Guldager en andenplads i publikumsafstemningen for lastbiler i "Mesterklassen". Desuden vandt Henrik Guldager klassen for trækkere. Endelig fik "Sweet Candy 11" en andenpræmie for bedste indretning.

Langsnudet triumf

Også en anden dansker vandt hæder ved festivalen. Vognmand Benny Rasmussens flotte Scania T142 fra 1987 løb med førstepladsen i klassen for anlægsbiler. Ligesom ved Nordic Trophy i fjor var det René Frederiksen, der sad bag rattet af den langsnudede Scania.

Nummer to og tre efter Henrik Guldager i Nordic Trophy konkurrencen blev to svenskere, som vi kender godt fra diverse festivaler i Danmark. Andenpladsen gik til Håkan Olssons Elvis-bil, en Scania 124, mens Åmåls Miljøhåndterings lyseblå Scania 124 blev nummer tre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062