23948sdkhjf

Ændringer på vej i Farsø

I løbet af en uges tid står det klart i Selskabsstyrelsens annaler, hvem der tegner sig for CC Logistik A/S, Farsø.

På Erhvervs- og Selskabsstyrelsens system er det stadig navnene fra advokatfirmaet i Aalborg, der står som personkredsen i selskabet på Søndergården i Farsø, og A/S´et hedder også stadig SLP 11.671 A/S.

Men der er ved at ske noget, så i løbet af en uges tid regner man med i Styrelsen, at den nye ejerkreds er tilgængelig på online-systemet.

30. august 2001 er der nemlig en anmeldelse på SLP. Sagen vedrører: ”Ændring af vedtægter i øvrig – selskaber,” som det står skrevet på Erhvervs- og Selskabsstyrelsens system.

Tomt selskab

Som det fremgik af hjemmesiden i sidste uge, blev SLP født hos advokatfirmaet Preben Bang Henriksen, Aalborg ApS 1. januar 2001.

Siden blev det solgt til Judica Advokaterne, Sønderborg, som for en kunde fik til opgave at etablere et nyt selskab i Farsø.

Hos Told & Skat, Viborg, eksisterer der et tomt selskab på adressen Søndergården 11, Farsø. Det hedder netop SLP 11.671 A/S. Søndergården 11 var Cimbrer T & L´s adresse, og det er der det nye selskab CC Logistik A/S har domicil. Dog er alle tre ansatte på lageret afskediget ifølge formanden for SiD, Farsø, Gert Jakobsen..

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063