23948sdkhjf

Få styr på miljøet

Kursus i miljøstyring for mindre virksomheder.

Teknologisk Institut (E&T) har i samarbejde med vognmandsbranchen (DTL/ITD) og COWI udarbejdet et miljøstyringssystem, som er tilpasset vilkårene for den mindre transportvirksomhed. Miljøstyrelsen og Erhvervsfremme Styrelsen har medfinansieret dette udviklingsarbejde.

For at sætte fokus på miljøstyring, og samtidigt rette fokus på dette miljøstyringssystem, tilbyder Emballage og Transport kurset ”Miljøstyring for vognmænd”, hvor miljøstyringssystemet ”Styr på miljøet i vognmandsvirksomheder” anvendes.

Dette kursus er rettet imod alle - især den mindre transportvirksomhed - der ønsker at opbygge et miljøstyringssystem – eller blot ønsker at få et bredere kendskab til miljøstyring.

Miljøhåndbog

Miljøhåndbogen er opbygget af ni moduler, som kan anvendes enkeltvis. Ved brug af samtlige moduler er en miljøcertificering mulig.

Modulerne er samlet i miljøhåndbogen: ”Styr på miljøet i vognmandsvirksomheder”. Miljøhåndbogen (papir- eller IT-version) kan rekvireres hos Dansk Transport og Logistik (DTL) eller International Transport Danmark (ITD).

Den modulopbyggede håndbog guider vognmanden gennem miljøstyringens forskellige elementer, som netop kan tilpasses den enkelte virksomhed.

Modulopbygningen giver samtidig vognmanden mulighed for at vælge netop de moduler, som er nødvendige for at komme videre med miljøstyring i hans virksomhed.

Kurset starter 27. september på Teknologisk Institut i Tåstrup, herefter 4 eftermiddage med ca. en måneds mellemrum frem til 26. februar 2002.

Pris er 7.900,- kr. for hele arrangementet, rabat ydes for ekstra deltagere fra samme virksomhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078