23948sdkhjf

Lukket og slukket i Kliplev-firmaer

Både K. S. Transport, Struer ApS og Kim Sørensen, Struer ApS er nu ude i kulden. Begge selskaber blev drevet med højst aparte forretningsmetoder fra Vestermarksvej i Kliplev.

K. S. Transport, Struer ApS er under konkurs, og Kim Sørensen, Struer ApS er opløst. Oplysningerne stammer fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Det betyder, at stregen nu er slået for den besynderlige forretningsgang, der fandt sted fra adressen Vestermarksvej i Kliplev. K. S. Transport havde flere biler indregistreret, end der var tilladelser.

Viste sig ikke

Ifølge ansatte viste den ansvarlige leder med navn på de fire tilladelser, Erik Holger Hansen sig aldrig på kontoret. Han passede tilsyneladende sin egen forretning Th. Martensens Eftf. A/S, Kolding. K. S. blev i øvrigt stiftet af Th. Martensen.

Chaufførerne hos K. S. Transport modtog ordrer direkte fra Kurt Sørensen. Også når de fik besked på at blive holdende på den tyske side af grænsen, til der var fremskaffet en af de grønne tilladelser.

Ansvarligheden strakte sig desuden til, at Told & Skat, Holstebro, hverken så moms eller trukket kildeskat, og der blev ikke indbetalt en krone til feriepenge.

Etiske tæv

Erik Holger Hansen udtrådte efter et år i direktionen af K. S. i januar i år.

Bestyrelsen i DTL fandt ikke, at direktøren fra Kolding har holdt sig til spillereglerne i vognmandsbranchen. Sammenstødet med DTL's etiske regler var så kraftigt, at der p.t. er en sag mod Erik Holger Hansen.

Bestyrelsen vedtog tidligere på året deres sanktion for hans delagtighed i K. S. Det var en afgørelse, som Erik Holger Hansen dengang ikke var tilfreds med, så nu bliver det en voldgift, som skal trække stregen.

Ordførende direktør i DTL Michael Svane har tidligere udtalt, at han forventer voldgiften har afsluttet sit arbejde i løbet af september.

Det bliver i familien

Ordregiveren i Kliplev, Kurt Sørensen, er far til Kim Sørensen.

Kim Sørensen var både stifter og direktør i Kim Sørensen, Struer ApS, som havde biler indregistreret, men ingen tilladelser. Der var end ikke ansøgt om nogen hos Færdselsstyrelsen. Efter at være taget under tvangsopløsning er selskabet nu opløst.

Told & Skat i Holstebro har uden tvivl en del at se til i forbindelse med den tidligere drift af selskaberne.

For at gøre tingene ekstra svære kørte der fra Kliplev endnu en bil. Den var registreret til Benzen Transport, selv om den virksomhed for længst var erklæret konkurs.

Ingen regnskaber

Myndigheden i Holstebro diskuterer ikke kundeforhold, men fra anden side fortælles, at der har været afholdt mere end én ransagning både på privat- og forretningsadresser.

Ifølge oplysningerne fra Selskabsstyrelsen har ingen af de to Struer-virksomheder afleveret regnskaber.

K. S. blev stiftet 31. januar 2000, og Kim Sørensen ApS så dagens lys 1. oktober 1999.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062