23948sdkhjf

25 millioner til nordjysk firma

LH COMLOG, Aabybro A/S får tilført øget kapital og satser på nye markeder.

LH Comlog A/S, i Aabybro, der arbejder inden for GPS- og GSM- baserede flådestyrings- og kommunikationsløsninger til transportbranchen, har netop indgået aftale med to investorer, som tilsammen indskyder 25 mill. kroner i selskabet og dermed erhverver 45% af aktiekapitalen.

De nye investorer, Olicom A/S og et ventureselskab administreret af BankInvest Gruppen, ser Comlog som et firma med et stort potentiale og åbenlyse vækstmuligheder inden for mobil datakommunikation.

LH Comlog A/S har på få år formået at skabe sig en solid platform i Danmark og de skandinaviske lande. I forbindelse med de nye investeringer er der blevet fastsat nye ambitiøse mål for firmaets fremtidige udvikling. Bl.a. skal der nu også satses på kunder i andre lande. I første omgang vil der blive fokuseret på Europa med Tyskland som det primære.

Flere medarbejdere

”Dette betyder bl.a., at der som noget at det første skal ansættes en eksportansvarlig, så vi er bedst muligt gearet til at komme i gang på de nye markeder,” udtaler Per B. Larsen, Comlog’s adm. direktør. ”Strategien for markedsudvidelserne er allerede fastlagt sammen med vore nye investorer, og vi vil uden tvivl gå en spændende fremtid i møde”.

”På produktsiden vil der også ske nye og spændende tiltag”, supplerer udviklingschef Peter E. Petersen, ”Og derfor vil det blive nødvendigt med ansættelse af flere ingeniører i vor udviklingsafdeling. Endvidere vil vi arbejde målrettet på at kunne tilbyde vore kunder forskellige Internet-løsninger”, slutter Peter E. Petersen.

LH Comlog, der har til huse i en nyopført bygning, beskæftiger p.t. 18 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062