23948sdkhjf

Politiet arbejder stadig på sagen

To måneder efter at Frederiksborg Amts Vognmandsforening anmeldte Tempo Pak I/S for ulovlig kørsel, er der stadig ikke sket noget.

”Jeg har ringet til Helsingør Politi. Her fik jeg at vide, at sagen ligger i sekretariatet. Derfor er det tydeligt at se, at den slags anmeldelser ikke har førsteprioritet,” påpeger menigt medlem af bestyrelsen af Frederiksborg Amts Vognmandsforening, Christian Vestergaard.

Foreningen anmeldte midt i juni Tempo Pak I/S, Humlebæk for at køre godskørsel for Bladkompagniet A/S i en firmabil og uden behørig tilladelse.

Kompagniet hører til blandt de kørselsrekvirenter, der ikke selv har biler og derfor ingen tilladelser som Færdselsstyrelsen kan hjemkalde på grund af handlinger i strid med god skik i vognmandsbranchen.

Flere biler

Ifølge Børsens virksomhedssøgning sidder Per Ørving og Lars Ralph Nielsen i ledelsen af Tempo Pak. Sidstnævnte står som indehaver og Per Ørving som interessent.

Tempo Pak har én bil, som kræver tilladelse. Det er en Iveco med nummeret PT 97.549. Firmaet har desuden tre mindre biler under 3.500 kg. Virksomheden drives fra adressen Teglgårdsvej 509, 3. tv., Humlebæk. På adressen er der via Kraks oplysninger kun et mobiltelefonnummer.

Lastbil Magasinet forsøgte på nummeret at få en kommentar til sagen, men blev henvist til to andre numre, hvor det ikke lykkedes at få fat i nogen, men vi prøver igen i dag.

Efterlyser medvirkeansvar

Vognmandsforeningen har forespurgt hos Bladkompagniet, om ledelsen tjekker vognmændenes tilladelser og registreringsattester. Fra kompagniets ansvarlige lød svaret: ”Nej, hvorfor skulle jeg det. Det bliver hverken dyrere eller billigere, hvis de har.”

Med den indstilling efterlyser Frederiksborg Amt Vognmandsforening medvirkeansvar.

”Uden medvirkeansvar sidder rekvirenterne bare og skummer fløden af andres ulovligheder,” mener Christian Vestergaard.

Læs også: ”Vognmandsfirma anmelder firma for ulovlig kørsel.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062