23948sdkhjf

Volvo flytter hovedkvarter

Til januar rykker den danske importør af Volvo lastbiler og busser fra domicilet i Brøndby til lejede lokaler i Herlev.

Volvo Lastvogne og Busser Danmark A/S flytter lige efter nytår fra det mangeårige domicil på Ringager 6 i Brøndby til nyrestaurerede lokaler på adressen Lyskær 3 i Herlev, tæt ved Ringvej 3. Her bliver Volvoer naboer til bl.a. McDonalds og Shell.

Baggrunden for flytningen er, at Volvos organisation har gennemgået store forandringer i det seneste års tid. Personvognene er solgt til Ford, og den danske VCE-import (entreprenørmaskiner) er solgt til Bilia. Efter disse ændringer er der ca. 70 medarbejdere tilbage hos den danske importør.

Begejstret direktør

Som et led i flytningen overgår Volvo fra at være ejer af egne bygninger til at være lejer.

»Vi har ønsket at frigøre os for kapitalbindingen i mursten,« siger direktør Carsten Abel fra Volvo. Han er meget begejstret for det nye lejemål, der er på 2.400 kvadratmeter fordelt på tre etager. Grunden er på ca. 5.000 kvadratmeter.

»Det er en meget bevaringsværdig og atmosfærefyldt industribygning fra 40’erne, hvor der tidligere bl.a. har været sæbefabrik. Bygningen bliver moderniseret, men vi vil bevare bygningens oprindelige udtryk med buer og gamle vinduer,« siger Carsten Abel.

Udover at huse importørforretningen skal bygningen også være ramme om Volvos serviceskole for mekanikere i Østdanmark. Volvo Lastvogne Finans Danmark flytter med til Herlev.

Bygningen i Herlev ejes og moderniseres af firmaet “Søtoftegaard”, der har specialiseret sig i renovering og modernisering af ældre industriejendomme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063