23948sdkhjf

Lukket vognmand atter på banen

Vognmand Jens Ring, Langeskov, der gik konkurs i foråret, er tilbage i branchen med et nyt firma, Jens Ring Transport ApS.

Den østfynske vognmand med speciale i blomstertransport gik i betalingsstandning i november i fjor. Årsagen var mistet kørsel i forbindelse med GASA Odenses udlicitering af transporterne, sammenholdt med den kraftige stigning i dieselpriserne.

Inden en ny aftale om blomstertransport faldt på plads med vognmand Ove Østergaard, der havde overtaget styringen af GASA’s transporter, nåede Jens Rings biler at holde hjemme i nogle uger, og det slog bunden ud af økonomien.

Da Jens Rings forretning var på sit højeste, kørte han med 25 biler. Efter betalingsstandsningen forsøgte han at køre forretningen videre med et reduceret antal biler, men i april blev firmaet begæret konkurs.

Det er Jane Ring, der står som direktør for Jens Ring Transport ApS. Det nye selskab har købt nogle af aktiverne i det gamle firma, og planen er at køre videre med nogle få biler og forsøge at få en fornuftig forretning ud af det.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063