23948sdkhjf

Etiske sager afgøres snart

DTL’s ordførende direktør kan nu se en ende på lang tids behandling af etiske sager mod to medlemmer.

»De to sager er nu helt i hænderne på voldgiften. Lige nu forsøger vi at skyde os ind på datoer for møder i september måned. Så jeg forventer, at sagerne bliver afklaret der,« siger DTL’s ordførende direktør Michael Svane.

Siden foråret har sagerne mod de to DTL-medlemmer, Jan Larsen, Nykøbing Sj. og Erik Holger Hansen, Kolding været undervejs i DTL’s etiske maskineri.

Bestyrelsen i DTL traf tidligere sin afgørelse, men hverken Jan Larsen eller Erik Holger Hansen var tilfredse med beslutningerne, og begge sendte deres sager videre til voldgiften.

De etiske fejltrin

Vognmand Jan Larsen begik som bekendt sit etiske fejltrin, da han kom til at stjæle en kollegas trailer hos Lastas i Hedensted. Det kostede ham otte måneders betinget fængsel og 120 timers samfundstjeneste, som han blev idømt ved retten i Nykøbing Sj.

Erik Holger Hansens brøde bestod i, at han i et års tid sad som ansvarlig leder i det højst besynderlige sammenrend af tre firmaer på adressen Vestermarksvej i Kliplev. Hans navn stod på de fire tilladelser i K.S. Transport Struer ApS, mens ingen af de to øvrige firmaer på adressen var i besiddelse af papirer til at drive vognmandsvirksomhed.

Ikke god skik

DTL’s bestyrelse fandt, at begge medlemmer med deres handlemåde faldt uden for det, som kan kaldes god skik i vognmandsbranchen.

Nu kan organisationen så kun afvente voldgiftsrettens afgørelse.

»DTL har ikke længere nogen indflydelse på tingene. Nu må vi vente, til voldgiften har talt,« påpeger Michael Svane.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063