23948sdkhjf

Krangården fylder 40 og er til salg

Krangården A/S kan i dag fejre 40 års jubilæum. Samtidig oplyser firmaets stifter, vognmand Vagn Klose, at den kendte virksomhed med hovedkvarter i Holstebro og afdeling i København er til salg.

Krangården har i alle årene beskæftiget sig med transporter, kraner og baksninger, og vognmand Vagn Klose har altid drevet firmaet som et familiefirma.

For tre år siden blev Krangården omdannet til et aktieselskab. På en ekstraordinær generalforsamling for nylig er tidligere bankdirektør Henning Sørensen tiltrådt som ny bestyrelsesformand. Derudover består bestyrelsen af Vagn, Per, Else og Susanne Klose samt advokat Kristian Dalsgaard.

Vagn Klose oplyser, at den nye bestyrelse har som primær opgave at sælge Krangården A/S med skyldig hensyntagen til stifterens ønsker om, at der tages videst mulige hensyn til medarbejderstaben med den ekspertise, de har oparbejdet gennem årene. Desuden skal Krangården A/S forblive i Holstebro og København, og endelig skal en ny ejer fastholde og videreudvikle de nuværende forretningsområder.

Vagn Klose oplyser, at han ikke har travlt med at afhænde sit livsværk. Ifølge vognmanden er driften fornuftig, og indtjeningen har vist en stigende tendens.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079