23948sdkhjf

Møde i næste uge for blomstervognmænd

I næste uge sætter den ordførende direktør for DTL et par emner til diskussion for at komme til bunds i årsagerne til to blomstertransportørers store bøder for overtrædelser af køre-hviletiderne.

”Jeg har sat til diskussion: hvad foregår der på området? Det sker i lyset af de to store sager mod blomstervognmændene Bøgh Madsen og Ove Østergaard. Selve mødet handler ikke så meget om de konkrete sager, men mere om, hvilket mønster tegner der sig.”

Sådan begrunder ordførende direktør for DTL, Michael Svane mødet 3. juli på Fyn. Med til seancen har han inviteret en lang række blomstervognmænd.

Punkter til debat

Hvad foregår der på området, og hvilket leveringsmønster tegner der sig? Hvordan er man havnet i en situation, hvor afleveringsfristerne er så stramme, at vognmændene mere eller mindre kommer i karambolage med lovgivningen?

Det er de hede emner i sommervarmen, og de er meget aktuelle, ikke mindst set i lyset af de to fynske vognmænds vægtige overtrædelser af køre-hviletiderne.

Sidste år inkasserede Bøgh Madsen cirka en halv million kroner i bøde for forseelserne. Det resulterede i, at Roland Munch overtog forretningen.

For nylig gjorde Ove Østergaard sin kollega kunsten efter og blev præsenteret for et bødeforlæg på 750.000 kroner.

”De sager er med til at tegne et billede af, at der nu er anledning til at stramme yderligere op mod vognmandsbranchen, men inden man retter smed for bager, vil jeg gerne høre, hvad det er der foregår,” påpeger Michael Svane.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062