23948sdkhjf

Dansk Iveco-direktør til Opel

Peter Hansen, der forlod Iveco 1. maj, bliver direktør hos kendt personbilsforhandler.

1. september indtræder Peter Hansen i direktionen hos den kendte storkøbenhavnske bilforhandler Andersen & Martini, som bl.a. er autoriseret Opel forhandler.

Ansættelsen er et led i et generationsskifte, der går ud på, at Peter Hansen pr. 1. december skal afløse Andersen & Martinis nuværende adm. direktør Per Løgsted. Han er 62 år og fortsætter i firmaets bestyrelse, ligesom han skal hjælpe med at løse specialopgaver.

Peter Hansen var indtil 1. maj i år adm. direktør for Iveco North Europe. Han forlod jobbet i forbindelse med en strukturændring, og ledelsen af Iveco i Norden blev overtaget af schweizeren Romano Spadaro, der i forvejen er adm. direktør for Ivecos selskaber i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Peter Hansen er ved flere lejligheder blevet tilbudt en stilling på absolut topplan inden for Iveco koncernen. En sådan stilling ville imidlertid indebærem, at han bosatte sig i München, og Peter Hansen ønskede af familiemæssige årsager ikke at forlade Danmark. Derfor forlod han Iveco efter 10 års tjeneste.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078