23948sdkhjf

Elvin Jensen spøger i kulissen

Johnny Jørgensen fra Drejergård Transport siger, at Tom Albrechtsen kun fortæller den halve sandhed om de "juletræer", han solgte til Drejergård og ikke har fået betaling for. Johnny Jørgensen vil gerne afregne med T.A. Transport, men han vil bare ikke af med pengene to gange. Kurator i Elvin Jensens Omega Transport mener nemlig, at "juletræerne" reelt tilhører konkursboet. Elvin Jensen er i dag ansat i T.A.

"På et tidspunkt ringede jeg til Tom Albrechtsen og sagde: jeg sidder med checken i hånden på 53.000 kroner. Inden du får den, bliver det din opgave at få bekræftet hos advokaterne, at det er i orden, at jeg sender den. Jeg vil nemlig ikke af med pengene to gange," siger Johnny Jørgensen, Drejergård Transport, Uthvej i Horsens.

Pengeslagsmålet drejer sig om betalingen af nogle effekter, som Drejergård købte af T.A. Transport sidste år. Fhv. vognmand Elvin Jensen, kendt fra bl.a. Hammer Trans og Omega Transport, er i dag ansat som chauffør hos Tom Albrechtsen.

De omtalte advokater er Hans-Jørn Andersen, Kromann Reumert Aarhus, der er kurator i Omega Transport og Spedition ApS.

Han mener, at pengene reelt tilhører boet, fordi Tom Albrechtsen ikke vil dokumentere, at effekterne figurerer i hans regnskab - og ikke stammer fra Omega.

Den anden advokat er Henrik Kleis, Aarhus. Han repræsenterer Tom Albrechtsen. I går forhandlede juristerne om, hvordan de skal få løst tingene, så Johnny Jørgensen kommer ud af sagen uden at risikere at blive afkrævet pengene mere end én gang. Han forventer at få et svar i dag.

Historien kort

Som det fremgik af artiklen på hjemmesiden i går: "Fru Jørgensen vil ikke betale," købte Drejergård tre sæt "juletræer," to mobiltelefoner og to stk. telefax af T.A. Transport ved Tom Albrechtsen, V. Sottrup i sensommeren 2000 til en samlet værdi af 98.000 kroner.

De 45.000 kroner for tingene blev betalt, men så kom der ikke flere penge til T.A. Det førte til, at Tom Albrechtsen slæbte Johnny Jørgensens hustru Kirsten Jørgensen i Retten for en måneds tid siden, og da hun ikke mødte frem, fik hun en udeblivelsesdom.

Som det fremgår af en fax, kan det være vanskeligt for Johnny Jørgensen at kanalisere pengene det rigtige sted hen, inden advokaterne er enige om den side af sagen.

Truet med dobbeltbetaling

"Da jeg købte tingene, aftalte Tom og jeg, at jeg skulle betale 45.000 kroner straks. Det gjorde jeg også. De resterende 53.000 kroner skulle falde efter 14 dage, men en uge efter, at jeg fik juletræerne, modtog jeg et brev fra advokat Hans-Jørn Andersen, som skriver, at jeg ikke skal betale resten til T.A., hvis jeg ikke vil af med alle pengene én gang til. Advokaten mener nemlig, at "træerne" reelt tilhører Omegas konkursbo," fortæller Johnny Jørgensen.

Omega Transport og Spedition ApS rejste sig som bekendt på resterne af Hammer Trans i november 1999, men selskabet drejede nøglen om i maj 2000 efter et halv års drift og et kreditorkrav på cirka 21 millioner kroner.

Tom Albrechtsen var chauffør i Hammer Trans, inden han blev selvstændig. I dag er det så omvendt, så Elvin Jensen arbejder for sin tidligere chauffør.

Omegas ejendom

Kurator mener simpelthen, at de omtalte "juletræer" er identiske med dem, som forsvandt fra boet efter Omega Transport i forbindelse med konkursen, og han vil have dokumentation fra Tom Albrechtsen på, at det ikke er tilfældet, inden han vil acceptere, at de 53.000 kroner går i T.A´s kasse.

"Efter jeg modtog brevet, tog jeg kontakt til advokaten og spurgte: hvad gør jeg. Jeg vil gerne betale resten til T.A. Hans-Jørn Andersen fortalte, at hvis jeg gjorde det, kunne jeg godt regne med at komme af med pengene to gange. Siden har jeg rykket flere gange for at få en løsning," påpeger Johnny Jørgensen.

Med truslen om dobbeltbetaling valgte Drejergård ikke at betale, inden tingene var løst. Det førte til, at Tom Albrechtsen gik til advokat Henrik Kleis, Aarhus, som så slæbte Kirsten Jørgensen i Retten, fordi det var hendes signatur, som figurerede på checken på de 45.000 betalte kroner til T.A.

Vægtigt argument

Lastbil Magasinet er i besiddelse af en fax, sendt fra advokat Hans-Jørn Andersen til advokat Henrik Kleis. Af den fremgår det, at Johnny Jørgensen har et vægtigt argument for at tilbageholde pengene:

"Det er ikke korrekt, at det er blevet dokumenteret, hvad der er sket med de manglende sæt juletræer fra Omega.

Tværtimod har en tidligere ansat hos Omega, under en umiddelbar fogedforretning og således under strafansvar, udtalt, at Elvin Jensen, som efter oplyste har en nær tilknytning til Deres klient, skulle have bortskaffet de omhandlede "juletræer."

Såfremt Deres klient skulle have en retsmæssig adkomst til de omhandlede "juletræer," må det være let at fremskaffe dokumentation for denne til undertegnede.

Det virker efter min vurdering temmelig påfaldende, at Deres klient nægter at dokumentere ejerskabet til de omhandlede "juletræer" under disse omstændigheder, og indtil dette er sket, må jeg fastholde, at "juletræerne" er identiske med dem, der er forsvundet fra konkursboet.

Kopi af nærværende skrivelse er samtidig hermed sendt til Drejergård Transport.

Underskrevet: Hans-Jørn Andersen.

Drejergård får ordet

Udover at Johnny Jørgensen fandt det på sin plads at gå i rette med Tom Albrechtsens udlægning af sagen, vil han også gerne give sin version af tingene ved etableringen af Drejergård Transport, som blandt andet førte til en anmeldelse for ulovlig vognmandskørsel uden tilladelse.

Lastbil Magasinet beskrev gennem lang tid forskellige forhold hos Horsens-vognmanden, der ikke var helt efter reglerne.

Johnny Jørgensen mener, at tingene nu er i orden, og at det er hans intention at drive en sund virksomhed med mange biler.

Den nævnte artikel bringes i næste uge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062