23948sdkhjf

Tror ikke helt på direktørs uvidenhed

Direktør Michael Svane, DTL synes det er en lidt tynd undskyldning, når direktør og DTL-medlem Tonny Madsen fortæller, at han ikke ved, hvad det var, han skrev under på, da han hjalp Arne Henning Petersen i gang med den ulovlige virksomhed.

”Jeg går ud fra, at man ikke skriver under på noget uden at vide, hvad det er, man skriver under på,” siger ordførende direktør i DTL, Michael Svane.

Derfor er han heller ikke helt tilbøjelig til at tror på adm. direktør Tonny Madsens påstand om, at han ikke erindrer, at han med sin underskrift godtgjorde, at Arne Henning Petersen har tre års erfaring i hans virksomhed som disponent og kørselsleder.

Tonny Madsen A/S er medlem af DTL, og direktøren på Fyn er derfor underlagt de etiske regler.

Afventende holdning

”Nu afventer vi resultatet af politiundersøgelsen, inden vi tager stilling til, hvad der skal ske i forhold til de etiske regler,” siger Michael Svane.

DTL har i forbindelse med sagen nævnt ordet dokumentfalsk. Holder det stik, kan Tonny Madsen måske se frem til en helt anden afstraffelse end at havne i den etiske maskine.

I efteråret 1997 blev der etableret et indberetningssystem, hvor politiet videresender oplysninger til Færdselsstyrelsen om vognmandsvirksomheder, der i forbindelse med driften begår straffelovsovertrædelser.

Rettens afgørelse

Viser efterforskningen for dokumentfalsk sig derfor at holde, kan Tonny Madsen risikere, at styrelsen i den sidste ende også sender bud efter hans tilladelser.

”Men det er politiet, anklagemyndigheden og til sidst domstolen, der skal afgøre, om der er tale om dokumentfalsk,” pointerer Michael Svane.

DTL-direktøren mener desuden, at man af denne sag kan drage den slutning, at hvis ellers DTL har dokumentationen i orden, når man henvender sig til Færdselsstyrelsen, så virker systemet, fordi tilladelserne blev hentet hjem fra Fyn.

Læs også: ”Styrelsen vil have tilladelser retur,” og ”Vognmand lukker butikken.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062