23948sdkhjf

"Dagens lastbil" til Lastbil Show 2001

Lastbil Show 2001 nærmer sig med hastige skridt. Hver dag til og med fredag præsenterer vi "Dagens lastbil", som er en af de biler, der er udstillet ved showet i Fredericia.

I dag er det en splinterny Renault med tilnavnet "The Black Devil". Bilen vises offentligt for første gang på Lastbil Show 2001.

Det er en kulsort 3-akslet Renault Magnum E-Tech med en 12 liters Mack E-Tech C/46 motor med 6 cylindre og direkte elektronisk indsprøjtning på hver cylinder. Bilen tilhører vognmand Bjarne Langkjær fra Vester Hornum i Himmerland. Han er Renault-fan og har nu otte af de franske lastbiler.

Bilen er udstyret med alle tænkelige narrestreger, f.eks. højpolerede fælge, lavtsiddende udstødningsrør samt ekstra horn og lygtebro på taget. Kængurugitteret foran er kun udeladt, fordi politiet fortalte vognmanden, at bilen dermed ville blive for lang.

Det store Magnum førerhus er et sandt orgie i hvid nappa. Begge stole er i hvidt læder, og også rattet er læderbetrukket. Sidevægge, loft og bagvæg er ligeledes holdt i hvid nappa. Det samme er overkøjens underside, hvor der desuden er placeret to Pioneer højttalere. Der er yderligere to over sidedørene. Lampeskærme og puderne med inskriptionen Langkjær Transport er holdt i samme farve og stil som resten af førerhuset. Den hvide farve brydes af Bordeaux-farvede, som passer til farven på det helt plane gulv.

Lastbil Show finder sted ved Dronning Margrethe Hallerne i Fredericia på lørdag og søndag 23.-24. juni.

Lørdag d. 23. juni åbner Showet kl. 10.00.

Søndag d. 24. juni åbner showet kl. 10.00 og slutter kl. 16.30.

Læs mere om Lastbil Show 2001 her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078