23948sdkhjf

Orla Hansen graver i I.V.T.-sagen

Den adm. direktør hos DFDS Roland Munch forsøger at finde ud af tingene hos den ulovligt kørende vognmand fra Vig.

”Vi tjekkede I.V.T.´s tilladelse og kan bekræfte, at der er sammenhæng mellem den og registreringsattesten, så vi har handlet i god tro. Jeg kan bekræfte, at han kører for os igen i dag,” fortalte adm. direktør Orla Hansen til Lastbil Magasinet i fredags.

Samtidig påpegede han dog, at der graves videre i tingene og alt efter, hvad man finder frem til i forhold til I.V.T. ApS, Vig, så vil man drage konsekvenser ud fra det.

Orla Hansen påpegede også, at han vil tage kontakt til Færdselsstyrelsen for at få rede på tingene. Her vil direktøren så blive bekræftet i, at I.V.T. ikke er i besiddelse af én eneste gyldig tilladelse, selv om konkursboet stadig mangler at returnere ni stk. efter konkursen i januar.

Leder efter manden

To gange efter konkursen har ordførende direktør Michael Svane henvendt sig til DFDS Roland Munch i Brøndby, som beskæftiger Vig-vognmanden, og påpeget, at der finder ulovligheder sted.

Orla Hansen havde i fredags ikke fundet frem til manden i Brøndby, som tog mod Michael Svanes beskeder. Så også det forhold arbejder han videre med at undersøge.

Én ting slog Orla Hansen dog fast: ”Det sidste er ikke sagt i denne sag.” Han lovede desuden at vende tilbage med en melding om, hvad han finder frem til med hensyn til I.V.T.

Læs også dagens artikler: ”I.V.T. volder politiet hovedbrud,” og ”Kurator har også et problem.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062