23948sdkhjf

Etisk sag er sendt til voldgift

Ordførende direktør i DTL Michael Svane fortæller, at voldgiftsretten får til opgave at behandle endnu en sag, hvor en vognmand har problemer med etikken.

Vognmand Jan Larsen, Nykøbing Sj., er ikke tilfreds med den afgørelse, bestyrelsen i DTL traf i hans sag. Derfor ender den nu også i voldgiften.

Jan Larsen stod til at blive udelukket af det pæne selskab efter en dom på otte måneders betinget fængsel og 120 timers samfundstjeneste for at have stjålet en trailer og kørt rundt med den i godt halvandet år. I den periode var den forsynet med en nummerplade magen til den, som sad på vognmandens anden trailer.

I forvejen har DTL en anden sag på vej til behandling i voldgiften. Den er mod vognmand Erik Holger Hansen, Th. Martensens Eftf. A/S Kolding.

Erik Holger Hansen fik ørerne i den etiske maskine som følge af sin rolle i sagen fra Vestermarksvej i Kliplev, hvor han sad som ansvarlig leder i et selskab, der hverken indbetalte feriepenge eller trak kildeskat i hele 2000. Samtidig havde han overladt styringen af forretningen til Kurt Sørensen.

”Jeg kan ikke give et bud på, hvornår sagerne bliver behandlet i voldgiften, men jeg regner ikke med, at der skal gå halve eller hele år. Mit gæt er, at de er afgjort inden sommerferien,” siger Michael Svane.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109