23948sdkhjf

Dusør udloves

I forbindelse med debatten om påståede prisaftaler mellem olieselskaberne har en kreds af transportører fra Padborg henvendt sig til Lastbil Magasinet med følgende opfordring:

»I anledning af debatten om påståede kartelagtige tilstande i oliebranchen, som evt. har ført til kunstigt høje dieselpriser, kunne vi godt tænke os at få be- eller afkræftet, om der har været tale om ulovlige prisaftaler imellem olieselskaberne. Derfor foreslår vi, at der udloves en dusør til en - gerne forhenværende - medarbejder i oliebranchen, som vil stå frem og fortælle, om der rent faktisk har været tale om sådanne prisaftaler. Vi foreslår, at alle danske vognmænd bidrager til dusøren med f.eks. 10 kroner pr. lastbil.

Da vi gerne vil have en uvildig og neutral instans til at forestå indsamlingen til dusøren, foreslår vi, at der oprettes en konto i Lastbil Magasinets regi, hvortil pengene kan indbetales.«

Fra Lastbil Magasinets side har vi den holdning, at vi gerne vil høre, om der er interesse for Padborg-folkenes forslag, inden der evt. oprettes en “dusørkonto”.

Kommentarer kan sendes på e-mail til:

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063