23948sdkhjf

Vognmand har fået mundkurv på

Vognmand Karl Ove Thomsens forsikringssag har fundet en afgørelse, men resultatet er lukket land. På godt dansk har vognmanden simpelthen fået mundkurv på, og som en del af forliget må hans advokat heller ikke udtale sig.

Vognmand Karl Ove Thomsen, Hundstrup i Thy, må ikke udtale sig. Han har fået mundkurv på.

Hans nye advokat, Kim Jensen, København, er sparsom med sine oplysninger, og vognmandens forsikringsmægler Per Heitmann Madsen, Rødekro, har ikke for nuværende nogen kommentarer til afslutningen af forsikringssagen.

Mægleren har været udenlands og siger, at han derfor ikke kender resultatet, men at det glæder ham, hvis tingene er løst.

Fåmælt vognmand

”Sagen er afsluttet, og jeg er tilfreds.”

Så kortfattet lyder vognmand Karl Ove Thomsens melding.

”Det er korrekt, at vognmanden ikke må udtale sig, og jeg kan ikke oplyse om, hvilket beløb Karl Ove Thomsen får. Det indgår nemlig i aftalen, at vi ikke må udtale os til pressen. Heller ikke om, hvem der har betalt pengene,” oplyser advokat Kim Jensen.

I første omgang nægtede Karl Ove Thomsens forsikringsselskab AIG Europe S.A. at betale de 290.000 kroner for vognmandens totalskadede trækker og reparationen af den lejede trailer, som beløb sig til 106.000 kroner.

Da uheldet skete sidste år i oktober, havde Thomsens chauffør en promille på 1,85. AIG fastholdt, at selskabet har en passus i forsikringspolicen, som siger, at chaufføren kører "i vognmandens interesse".

Den særregel glemte forsikringsmægleren bare at oplyse vognmanden om, og fakta er, at havde Karl Ove Thomsen beholdt Codan som sit forsikringsselskab, havde han fået sine penge.

Fik anvist ny advokat

Efter en del tovtrækkeri med AIG anbefalede Heitmann Assurance, at Karl Ove Thomsen henvendte sig til advokat Hans Henrik Tausen, København.

Advokaten forhandlede flere gange med forsikringsselskabet, men da mæglerens ansvarsforsikring også blev draget ind i sagen, trak Hans Henrik Tausen sig. Han havde nemlig tidligere repræsenteret ansvarsforsikringen i en anden sag.

Ved sin tilbagetræden udtalte advokaten, at AIG og mæglerens ansvarsforsikring havde gang i forhandlinger, og at der var et forlig i vente, hvor vognmanden nok ikke helt fik udbetalt krone til krone.

Hans Henrik Tausen var i øvrigt også vognmanden behjælpelig med at finde den ny advokat Kim Jensen. Tilsyneladende fik advokaterne, AIG og ansvarsforsikringen så i den sidste ende forliget i hus ved et møde, som vognmanden ikke var inviteret til. Hvem der kommer til at betale – eller hvor mange penge Karl Ove Thomsen får, må stå hen i det uvisse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064