23948sdkhjf

Stiholt-filial på Sjælland

For at imødekomme den stigende efterspørgsel på renovationsmateriel flyttede Stiholt Hydraulic sidste år fra Sæby til nye og større lokaler i Aalborg. For også at betjene kunderne på Sjælland har Stiholt Hydraulic nu åbnet en filial i Havdrup.

Værkfører Michael Mouritzen er ansat til at lede den daglige drift. Værkstedet servicerer alle slags komprimatorer og andet renovationsudstyr samt kraner. Salgsfunktionen er fort-sat i Aalborg, hvor salgschef Claus Roed og sælger Søren Bach Larsen har hele Danmark som område.

Stiholt Hydraulic har eneimport og salg af NTM renovationskomprimatorer - og salg af nye og brugte renovationsbiler – forhandlingen af Palfinger kraner og kroghejs - enefor-handling i Danmark af DME vejesystemer til renovationsbranchen.

Stiholt Hydraulic er en filial af Im. Stiholt A/S, der har afdelinger i Nordjylland der be-skæftiger sig med salg og service af lastbiler og busser. Im. Stiholt A/S beskæftiger ca. 250 medarbejdere.

De nye lokaler og personalet præsenteres i dag kl. 13 – 17 ved et åbent hus arrangement på adressen Salbjergvej 17 i Havdrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095