23948sdkhjf

Fhv. DV-direktør fylder 60

Danske Vognmænds tidligere direktør, advokat K.K. Madsen holder i dag reception i anledning af sin runde dag.

Mange vognmænd husker stadig advokat K.K. Madsen, som i 13 år var direktør i vognmændenes organisationer. Først i Danske Vognmænds Arbejdsgiversammenslutning og efter sammenlægningen i 1985 i Hovedorganisationen Danske Vognmænd. I dag fylder han 60 år.

K.K. Madsen blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 1970, og han nåede ikke at få advokatbestalling, inden han i 1975 blev ansat hos vognmændene i DVA. Han blev hos vognmændene indtil 1988, og i disse år udførte han et stort stykke arbejde, bl.a. på vejtransportområdet i EU-regi.

Efter at have taget afsked med Danske Vognmænd var K.K. Madsen direktør i Dan-Consult ApS, samtidig med at han virkede som advokatfuldmægtig, indtil han blev beskikket som advokat.

Siden 1991 har han drevet selvstændig advokatvirksomhed fra Gråbrødretorv i København. I 1992 fik han møderet for Landsret og for et par år siden tillige for Højesteret. Et af hans arbejdsområder er færdsels- og transportret, og en stor del af klienterne kommer da også fra transportsektoren.

Der er reception i dag fra kl. 14 til 16,30 i Restaurant Grådbrødretorv 21.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062