23948sdkhjf

Kendt lastbilforhandler køber DLU

Dansk Lastbil Udlejning er solgt til Gunnar Frost, der også ejer Dieselhuset, autoriseret Scania forhandler. Den tidligere ejer, Ole Poulsen vil også fremover handle med lastbiler.

Så er Dansk Lastbiludlejning A/S solgt. Køber er IGF Holding A/S, som med ny kapital viderefører DLU i et nyt selskab.

IGF Holding ejes af direktør Gunnar Frost, Silkeborg. Han er først og fremmest kendt som ejer og direktør i Dieselhuset A/S, der er autoriseret Scania forhandler med afdelinger i Silkeborg, Herning, Horsens og Vejle.

Gunnar Frost er endvidere direktør i Dieselhuset Holding A/S og i EJENDOMSSELSKABET N.J. TANDRUP A/S. Han er desuden i bestyrelsen for JYSK TOTALENTREPRISE A/S.

Tromborg ny direktør

DLU fortsætter under samme navn og uændret i den nye administrations- og værkstedsbygning i Thorning ved hovedvej A13. Direktør Ole Poulsen forlader DLU og fortsætter i eget regi med køb og salg af lastbiler. Som ny direktør er ansat Peter Tromborg, som siden 1991 har arbejdet i DLU’s ledergruppe.

DLU gik i betalingsstandsning den 21. februar i år. I forrige regnskabsår havde selskabet et resultat på 556.860 kr. ud af en nettoomsætning på knap 186 mio. kr. Men regnskabet viste en kraftig underbalance, idet den kortfristede gæld var på 191 millioner, mens der kun var omsætningsaktiver for 23 millioner. Selskabet havde ved betalingsstandsningen negativ egenkapital og var insolvent med en soliditetsgrad på ca. 5 %.

Læs mere om rekonstruktionen af DLU i morgen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078