23948sdkhjf

Ny direktør for dansk lastbilimportør

Ivecos danske topdirektør Peter Hansen afløses af schweizer.

Iveco North Europes adm. direktør, Peter Hansen, forlader 1. maj sin stilling som topchef i den skandinaviske Iveco organisation. Han afløses af den 52-årige schweizer Romano Spadaro, der i forvejen er adm. direktør for Ivecos selskaber i Tyskland, Østrig og Schweiz. Nu bliver han også øverste chef for Ivecos selskaber i Danmark, Sverige og Norge. Romano Spadaro har sit hovedkvarter i München.

Ifølge Iveco er direktørskiftet et led i en koncentration af de europæiske markeder. Romano Spadaro forklarer hensigten med ændringen således: ”Ved at koncentrere salgs know-how og ledelseskompetance skaber vi synergi- og driftsfordele, mens det enkelte selskab i hvert land fortsat vil have ansvaret for effektivitetsstigningen i salg og service.”

Romano Spadaro overtog sin nuværende stilling som adm. direktør for Iveco Magirus AG i oktober 2000 efter at have haft topposter hos Rank Xerox, Iveco Schweiz og i det danske ISS i Schweiz.

Tilbudt toppost

Peter Hansen er ved flere lejligheder blevet tilbudt en stilling på absolut topplan inden for Iveco koncernen, men har af

familiemæssige årsager ikke ønsket at forlade Danmark. Peter Hansen forlader derfor nu Iveco efter 10 års tjeneste.

»Jeg vil dog fortsat være hos Iveco North Europe i de kommende 2-3 uger med det formål af sikre den bedst mulige overlevering af ledelsesansvaret i forhold til forhandlere og kunder,« siger Peter Hansen.

Samtidig med de nævnte ændringer vil ansvaret for det finske marked overgå til Ivecos ”Eastern Markets” under ledelse af Iveco Rusland med hovedkvarter i Moskva.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064