23948sdkhjf

Dramatik i årets første Truck Race

Spansk kører vandt to løb ved årets første afdeling af EM i Truck Race.

Der var dramatik i årets første afdeling af EM i Truck Race, der blev afviklet i weekenden i Dijon i Frankrig.

I søndagens kvalifikationsrace lå den forsvarende europamester, finnen Harri Luostarinen inden sidste omgang lige bag den førende kører, englænderen Steve Parrish. I et desperat forsøg på at komme forbi Parrish, kørte Luostarinen op bag i enlænderens Mercedes-Benz og faldt langt tilbage.

Også Steve Parrish fik problemer efter påkørslen, og han blev passeret af den spanske MAN-kører Antonio Albacete, der vandt afdelingen. Parrish hang dog på og bjærgede andenpladsen hjem foran sidste års EM-sølvvinder, tyskeren Marcus Oestreich i Mercedes-Benz.

Fritz vendte tilbage

Sejren gav for alvor Albacete blod på tanden, og han gentog sejren i søndagens afsluttende Cup Race, hvor han vandt foran Harri Luostarinen og med den genkomne MAN-kører, tyskeren Fritz Kreutzpointner på tredjepladsen.

Fritz blev europamester i 1999, men holdt et sabbatår i 2000. Weekendens race viste, at Kreutzpointner er tilbage i fulde omdrejninger, idet han var hurtigst i første afdeling lørdag, skarpt forfulgt af Harri Luostarinen i hans specialbyggede Caterpillar racer og med den schweiziske MAN-kører Marcus Bösiger på tredjepladsen.

I lørdagens tidskørsel sejrede den finske europamester foran den tidligere flerdobbelte mester Steve Parrish og med en anden tidligere europamester, franskmanden Ludovic Faure i Mercedes-Benz på tredjepladsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.999