23948sdkhjf

Kontrol: Det er ikke blevet bedre

Politikommissær kalder det "særdeles kedeligt", at der stadig er mange problemer med de køretøjer, der stoppes i politiets kontroller.

»Det samlede resultat er under ingen omstændigheder blevet bedre end ved de forrige kontroller.«

Sådan siger politikommissær Asger Lund Kristensen, Rigspolitiets Færdselsafdeling, København i en kommentar til resultatet af den 3-dages kontrol i Jylland, som vi omtalte på hjemmesiden i går.

Politikommissæren kalder det “særdeles kedeligt”, at der stadig er problemer med mange af de køretøjer, der stoppes i kontrolleren.

»Vi bruger mange ressourcer på kontrollerne, og vi ser hver gang frem til, at det er blevet bedre, men der er stort ingen ændringer,« konstaterer Asger Lund Kristensen.

I alt blev der stoppet 465 køretøjer i kontrollen i sidste uge, og der blev skrevet 186 rapporter. I går forelå de specifikke tal fra 3-dages kontrollen.

»Der har været en lille stigning i antallet af køre-hviletidsovertrædelser, og det samme var tilfældet med antallet af forkert dimensionerede køretøjer. Derimod var der ikke flere tilfælde af overlæs end sædvanligt,« oplyser Asger Lund Kristensen.

I alt blev der skrevet rapporter på 27 køretøjer med forkerte dimensioner. Syv havde ulovlig sammenkobling, mens tolv køretøjer havde øvrige tekniske mangler.

Ti biler havde overlæs, 16 havde fejl ved kontrolapparatet, og fire havde bremsefejl. Tyve chauffører blev skrevet for at have overtrådt køre-hviletidsbestemmelserne, 22 blev noteret for at køre for hurtigt, og fire havde ikke medbragt de nødvendige papirer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094