23948sdkhjf

Vicepolitikommissær skal forklare sig

Rigspolitichefen har bedt Kim Pedersen om en skriftlig redegørelse for hans rolle i hustruen Ulla Pedersens vognmandsfirma i Karrebæksminde.

Rigspolitichefen er orienteret vedrørende sagen om vicepolitikommissær Kim Pedersen, der er udlånt til Færdselsstyrelsen fra Rigspolitiets Færdselsafdeling, og som ifølge SiD, Næstved, samtidig tegner hustruen Ulla Pedersens vognmandsfirma med ponybiler i Karrebæksminde.

Ifølge Rigspolitichefens pressemand Søren Kragh Pedersen udbad Rigspolitichefen sig en skriftlig redegørelse fra Kim Pedersen i fredags om hans rolle i hustruens firma. Den skal ligge på chefens bord inden 17. april. Det er den eneste kommentar Rigspolitichefen p.t. har til sagen.

Forholder sig afventende

Justitsminister Frank Jensen vil heller ikke for nuværende udtale sig om sagen.

Hans pressesekretær Carsten Brink siger: ”Justitsministeren henholder sig til, at Rigspolitichefen er gået ind i sagen. Derfor har Frank Jensen på nuværende tidspunkt ingen kommentar.”

Men som Lastbil Magasinet skrev på hjemmesiden i går, vil næstformanden for retsudvalget Anne Baastrup (SF) i nærmeste fremtid gerne høre Justitsministerens mening om tingene.

Det samme vil medlem af retsudvalget Peter Skaarup (DF), som også brygger på en henvendelse til ministeren. Det sker, fordi Peter Skaarup mener, vicepolitikommissæren har et habilitetsproblem.

Desuden vil politikeren gerne vide, hvad der gøres for at sikre, at der er vandtætte skodder mellem politifolks bijob og deres officielle tjans ved etaten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062