23948sdkhjf

Kåring hos MAN

”Årets MAN-forhandler” og ”Årets MAN-sælger” er kåret.

Kåringen fandt sted på et forhandlermøde med deltagelse af alle MAN-forhandlere i Danmark

Blandt MANs 24 forhandlere faldt valget som ”Årets forhandler 2000” på MANs filial i Århus, hvor filialchef Poul Haubro modtog vindertrofæet sammen med en check, som skal anvendes til en sammenkomst for hele medarbejderstaben med partnere.

Kåringen af Årets MAN-forhandler sker gennem et sæt spilleregler, hvor mange faktorer spiller ind for hvilken forhandler der ender med prisen. Udover salg og markedsandel i de enkelte distrikter bliver forhandlerne også vurderet på 20 andre punkter, der dækker alt lige fra forretningsplaner til personale-udskiftningsfrekven,s og om der er varm kaffe på termokanden i chaufførstuen (stikprøver).

I et meget tæt opløb blev MANs filial i Aalborg nr. 2, mens MANs filial i Padborg kom ind på en 3. plads.

Samtidig kårede MAN også ”Årets sælger 2000”. Her faldt valget på Ole Jacobsen fra filialen i Padborg. Kriteriet for at blive valgt som ”Årets sælger” er bl.a. antal solgte køretøjer samt markedsandel i distriktet, men også bløde værdier som samarbejdsevner og menneskelige egenskaber spiller en stor rolle for udvælgelsen af årets sælger, oplyser MAN Last og Bus A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078