23948sdkhjf

Arbejdsgruppe skal se på chaufførsikkerhed

Arbejdsministeren, Trafikministeren og DTL vil have undersøgt omfanget og grovheden af overfald på chauffører, inden der tages stilling til, hvor der skal sættes ind

”DTL har holdt et møde med Arbejdsministeren og Trafikministeren for at finde ud af, hvad vi kan gøre for at sikre eksportchaufførerne bedre mod overfald. Der er enighed om, at det er vigtigt at have en dialog, så nu har vi nedsat en arbejdsgruppe,” fortæller ordførende direktør for DTL, Michael Svane.

Arbejdsgruppens opgave bliver i første omgang at gå ind og kigge på karakteren og omfanget af overfaldene.

Skal tages alvorligt

Direktøren mener, der er grund til at tage problemet alvorligt.

”Men i første omgang er det vigtigt, at vi får styr på, hvad det er for et problem, vi står med. Når vi har overblik over det, skal vi finde ud af, om det eventuel kan løses gennem brug af ny teknologi,” forklarer Michael Svane.

Direktøren tænker her på gas- og overfaldsalarmer. Men måske kan det også blive aktuel med ekstra uddannelse af chaufførerne, eller helt andre ting.

Michael Svane påpeger, og at det ikke alene er et dansk problem, men noget som berører hele EU, så det eventuel kan blive aktuelt at diskutere tingene på det plan også.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063