23948sdkhjf

HMK tankvogn med 50.000 liter

Med næsten 50.000 liter til rådighed i vogntogets to tanke er det et køretøj med volumen, HMK Bilcon A/S i Aalborg præsenterer på Transport 2001.

Vogntoget, der er bestilt af Munch Transport A/S i Horsens, er optimeret til betjening af benzinstationer og andre store aftagere af benzin og gasolie. Forvognen er forsynet med én slangetromle, og tankanlæggene er i det hele taget enkle i udførelse for på den måde at opnå lav egenvægt og høj nyttelast.

For at forenkle især rørsystemet har man ved projekteringen – og i tæt samarbejde med kunden - valgt at fokusere på funktionalitet. Både når det gælder valg af komponenter og ved selve rørføringen. Næsten alle ventiler er luftstyrede og aktiveres ved hjælp af tryk- og drejeknapper, hvorved man opnår en venlig og logisk betjening. Herved reduceres faren for at fylde et forkert produkt i kundens tank.

Kabelfrit sikringssystem

Vogntoget bliver som det første i Danmark udstyret med et kabelfrit system for sikring mod overfyldning af kundetanke. Systemet har den store fordel, at man undgår ”drilagtige” kabeltromler og vedligeholdelsen af disse. Fjernbetjeningen placeres i førerhuset i en holder, der samtidig fungerer som lader. Herved spares plads i de kompakte sideskabe. Systemet giver desuden mulighed for udbygning med flere funktioner, herunder fjernbetjening af kraftudtag og slangeindtræk m.m.

HMK Bilcon A/S udstiller på Transportmessen i Herning sammen med HMK Industri A/S, HMK Mopro AS, Norba A/S samt J. Hvidtved Larsen A/S på stand 2550 i hal C.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063