23948sdkhjf

Omstridt vognmand blev ikke genvalgt

Bestyrelsen i Vejle Amts Vognmandsforening blev på seneste generalforsamling kogt ned fra 13 til ni medlemmer, og der blev ikke plads til den ansvarlige leder fra Kliplev-sagen, Erik Holger Hansen.

To ting er sikre efter generalforsamlingen forrige lørdag i Vejle Amts Vognmandsforening:

For det første fortsætter formanden Jørgen Egeskov Jensen, Vamdrup Specialtransport, på posten for bordenden. Han blev nemlig genvalgt direkte af de fremmødte medlemmer.

For det andet var der ikke genvalg til bestyrelsesmedlemmet Erik Holger Hansen, direktør og ansvarlig leder hos Th. Martensen og afgået ansvarlig leder i K.S. Transport, Struer ApS, som er et af de involverede firmaer i den meget omtalte sag fra Kliplev.

Stillede op

”Erik Holger Hansen stillede op, men det var den demokratiske procedure, der var gældende, og han blev ikke valgt. Der var også undervejs enkelte, der stillede spørgsmål ved hans valgbarhed,” fortæller Jørgen Egeskov Jensen.

Om sagen fra Kliplev på et tidspunkt skal igennem de etiske regler lokalt eller hos DTL var ifølge formanden slet ikke oppe og vende på generalforsamlingen.

"Men hvis der på et tidpunkt kommer en eller anden sag af den karakter, vil vi nok blive blandet ind i den," mener Jørgen Egeskov Jensen.

Reduceret bestyrelse

Bestyrelsen i foreningen blev efter aftale på generalforsamlingen reduceret fra 13 til ni medlemmer. Det var aftalen efter at Vejle Vognmandsforening og Horsens Vognmandsforening sluttede sig sammen med den amtslige forening.

”Der var ingen nyvalg til bestyrelsen, som konstituerer sig 13. marts med fordeling af posterne,” fortæller formanden.

Gennem de senere år er i alt syv foreninger i området sluttet sammen til resultatet Vejle Amts Vognmandsforening.

Formanden mener

Jørgen Egeskov Jensen tror, at vognmandsbranchen vil regulere sig selv hen ad vejen.

”Det går i branchen, som det skal gå i alle fag. Der vil ske en udskilning af de stærke fra de svage,” mener han.

Formanden finder dog, at det i det daglige vil være godt med hjælp fra myndighederne til lidt almindelig oprydning i ulovlighederne i branchen.

”Jeg lægger op til, at det skal ske gennem det politiske arbejde, og vi er alle enige om, at hvis vi ikke kan få Færdselsstyrelsen, Trafikministeren og politiet til at gøre noget, så kommer vi ingen vegne. Foreningerne varetager vognmændenes interesser, og det andet må vi overlade til de offentlige myndigheder,” pointerer Jørgen Egeskov Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078