23948sdkhjf

Trailer forbedret efter stortest

Lastbil Magasinets stortest forleden gav anledning til, at Lastas har forbedret overførselsanhængerne fra Kel-berg på en række punkter.

Produktchef Morten Tang fra Lastas oplyser, at stortesten af overførselsanhængerne resulterede i, at firmaet fandt ud af, at der var fem-seks punkter, hvor man kunne blive bedre.

Kel-Berg traileren blev samlet nummer to i stortesten. Med hensyn til egenvægt var traileren også den næstletteste med en vægt på 5.580 kg, kun overgået af Nopa, hvis hænger havde en egenvægt på 5.140 kg.

"Men nu har vi igen Danmarks letteste overførselsanhænger," mener Morten Tang, der oplyser, at det er lykkedes at få egenvægten på den nye model ned på 5.000 kg.

Produktionen fortæller, at en anden ændring går ud på, at hæve/sænkefunktionen er flyttet ud på siden for at lette betjeningen.

Andre punkter, hvor den nye overførselsanhænger skiller sig ud fra sin forgænger, er den nye bageste kofanger, og specielt tiphøjden både bagud og til siderne.

"Bagud tipper vores nye model 53 grader og til siderne tipper den 50 grader," siger Morten Tang, der nævner, at overførselsanhængeren kommer hjem i varmgalvaniseret stål, som eliminerer rust på køreflader og stop.

Siden introduktionen af de første Kel-berg overførselsanhængere på transportmessen i Herning for fire år siden, har Lastas ifølge Morten Tang solgt omkring 400 af slagsen. Den nye model udstilles på Transport 2001 i Herning i slutningen af denne måned.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078