23948sdkhjf

Advokat:Trafikministeriet har lagt slør ud

»Det er et drastisk skridt at fritage en chef uden begrundelse,« siger advokat med speciale i personalesager om tjenestefritagelsen af chefen for Færdselsstyrelsen.

»Ved at gøre det til personsager, har Trafikministeriet stort set lagt et slør ud,« siger advokat Michael Back Jensen fra Advokatgruppen i Århus. Han er specialist i personalesager, og udtalelsen gælder tjenestefritagelsen af Færdselsstyrelsens direktør Christian Duus og økonomichef Henrik Skander Madsen.

De to chefer blev torsdag i sidste uge fritaget for tjeneste med øjeblikkeligt varsel, »mens ministeriet undersøger nogle forhold«, som det hedder i en meddelelse fra Trafikministeriet.

Advokat Michael Back Jensen siger videre, at personsager kan dække over alt mellem himmel og jord, lige fra samarbejdsvanskeligheder til pligtforsømmelse og forkert brug af de økonomiske ressourcer generelt eller for egen vindings skyld.

Om den konkrete sag med tjenestefritagelsen af de to chefer i Færdselsstyrelsen siger Michael Back Jensen:

»Man skulle tro, at der på et tidspunkt kommer noget frem, for det er et drastisk skridt at fritage to chefer uden begrundelse.«

Låg på sagen

Trafikministeriet har lagt et tætsluttende låg på sagen. Såvidt Lastbil Magasinet er orienteret, blev medarbejderne i Færdselsstyrelsen kaldt sammen og fik besked om tjenestefritagelsen af de to chefer, men de fik ingen nærmere begrundelse.

Christian Duus og Henrik Skander Madsen må ikke udtale sig, mens den tjenstlige undersøgelse foregår, og departementschef Karsten Dybvad svarer ikke på Lastbil Magasinets henvendelser om en kommentar.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126