23948sdkhjf

DTL opfordrer til skærpet kurs

DTL skærper nu kursen for at komme ulovligheder blandt medlemmerne til livs. Det sker ved, at organisationen har anmodet Færdselsstyrelsen om at indskærpe over for politiet, at det i forbindelse med lastbilkontroller undersøges, om bilen er påført korrekt navn og ID-nummer.

Baggrunden for DTL's henvendelse til styrelsen er, at organisationen i den senere tid har modtaget en del henvendelser fra medlemmer vedrørende køretøjer, der er set uden at være påført disse afmærkninger. En del af disse køretøjer har desværre vist sig at tilhøre DTL's egne medlemsvirksomheder, oplyser DTL i sit seneste nyhedsbrev. For at undgå unødige irritationsmomenter, når man møder kollegers/konkurrenters lastbiler, henstiller DTL til, at disse forhold bringes i orden.

I henhold til Bekendtgørelse om godskørsel skal et køretøj, der kører gods for fremmed regning, være forsynet med navnet på den, der er registreret som bruger af køretøjet, og som er indehaver af vognmandstilladelsen.

Navnet skal på tydelig måde og i en klart afvigende farve være påført direkte på bilens karosseri med mindst 10 cm høje bogstaver og må ikke være udført på aftagelige skilte eller lignende.

Endvidere skal der på samme måde og med mindst 4 cm høje tal være påført brugerens identifikationsnummer (ID-nummer) i Færdselsstyrelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062