23948sdkhjf

Strejken i Padborg er afblæst

Hen på eftermiddagen i går satte chaufførerne sig igen bag rattet i bilerne hos Barsø og LV Transport. Der er ingen af de involverede, der ønsker at kommentere beslutningen, men parterne vil bruge den næste uge til at forhandle

Ingen kommentar. Sådan lød meldingen i går eftermiddag fra både de strejkende chaufførers talsmand Gerhard Atzen og formanden for Chaufførernes Fagforening i Bov Dieter Hansen, da konflikten hos Barsøe A/S og LV Transport A/S blev afblæst klokken 15.30.

Strejken blev indledt søndag aften, og chaufførerne har undervej præsenteret ledelsen for ti krav, som de vil have opfyldt. Hvordan tingene stiller sig blev ikke kommenteret i går, men Lastbil Magasinet offentliggør her den pressemeddelelse, som blev sendt ud i forbindelse med konfliktens ophør:

”Chaufførerne hos Barsøe A/S og LV Transport A/S har dag dato klokken 15.30 besluttet at genoptage arbejdet. Parterne drøfter efter genoptagelsen de fremførte krav fra chaufførerne i den kommende uge. I den mellemliggende periode, hvor der pågår drøftelser, ønsker begge parter arbejdsro.”

Den korte meddelelse er underskrevet distriktsekretær Jens Ole Juhler, SiD, og adm. direktør Jens Bøje, Barsøe.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063