23948sdkhjf

Stadig ingen løsning hos Barsøe

Klokken 21 i aftes var parterne i konflikten hos Barsøe A/S og LV Transport A/S stadig langt fra hinanden.

”Vi fortsætter med at konflikte. Og selv om vi får at vide, at det, vi laver, er ulovligt, så forsøger vi alligevel at holde fast i vore krav.”

Sådan sagde talsmanden for de strejkende chauffører hos Barsøe og LV Transport, Gerhard Atzen til Lastbil Magasinet i aftes ved 21-tiden.

Siden i går formiddags var der ingen kontakter mellem de ansatte og ledelsen, men om eftermiddagen var formanden for Chaufførernes Fagforening i Bov, Dieter Hansen og SiD´s distriktssekretær til møde hos Forbundet i København.

Nye krav

Som nævnt i artiklen: "Chaufførerne drejede nøglen søndag aften" på Lastbil Magasinets hjemmeside i går, har de strejkende opstillet 11 punkter, som de vil have opfyldt enten straks eller senere via forhandling med ledelsen.

Et er dog klart ifølge talsmanden. Første krav på listen står overhovedet ikke til debat. Chaufførerne kræver, at ledelsen i fremtiden ikke retter i de afleverede kørselsrapporter.

Inden det krav er opfyldt, sætter chaufførerne sig ikke bag rattet igen.

”Nu har vi listet nogle nye punkter op, men de offentliggøres først i morgen, når vi ser, hvad der sker,” fortalte talsmanden i aftes.

Mødes tidligt på dagen

Her tidligt til morgen mødes de strejkende chauffører igen for at diskutere situationen.

Gerhard Atzen fortæller, at der også er aftalt møde mellem formanden fra Bov, de to tillidsmænd og ledelsen ved 8-tiden i dag.

Han vil ikke udelukke, at sagen også ender i Arbejdsretten i eftermiddag, hvor han mener, der vil vanke bod til ham og hans strejkende kolleger.

Det lykkedes ikke i aftes at få en kommentar fra Dieter Hansen til situationen i Padborg, men Lastbil Magasinet følger op på sagen i løbet af formiddagen.

Læs også artiklerne på hjemmesiden i går. I kronologisk rækkefølge er det: ”Chaufførerne drejede nøglen søndag aften,” ”Det kom der ikke noget ud af,” og "Carsten Paulin har forståelse for chaufførernes situation.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064