23948sdkhjf

Det kom der ikke noget ud af

Ledelsen hos Barsøe A/S og LV Transport A/S i Padborg forlanger bilerne på vejen, inden der kan komme hul på forhandlingerne

”Det kom der ikke noget ud af. Adm. direktør Jens Bøje forlanger, at bilerne kommer ud at køre, inden han vil forhandle med os,” siger formanden for Chaufførernes Fagforening i Bo, Dieter Hansen.

Ved titiden i formiddags mødtes formanden og de to tillidsfolk fra virksomhederne Lars Christensen og Henning Graversen med ledelsen for at forsøge at få stoppet strejken blandt de godt 50 ansatte.

Den blev indledt søndag aften, men mødet var altså uden resultat, og der er ikke aftalt et nyt.

Tillidsmændene og formanden vil gerne have Jens Bøje til at sætte sig til forhandlingsbordet for at forhøre om muligheden for at få gennemført de 11 krav, som de ansatte har sendt videre til ledelsen.

Kravene er omtalt i artiklen: Chaufførerne drejede nøglen søndag aften, som er på dags dato på Lastbil Magasinets hjemmeside.

Træls situation

Dieter Hansen fortæller at han vil stå stand by hele dagen, hvis der viser sig en forhandlingsmulighed.

”Det her er en træls situation for både ledelse og de ansatte, og jeg havde håbet at vi kunne komme igennem, men Jens Bøje ville end ikke sætte sig ned og snakke med os. Alligevel håber jeg og tillidsmændene, at der snart viser sig en løsning,” siger Dieter Hansen.

Ifølge talsmanden for chaufførerne Gerhard Atzen regnede han med, at ledelsen efter formiddagens møde ville forlange, at de to tillidsmænd kørte ud.

”Det har Jens Bøje ikke forlangt endnu,” siger Dieter Hansen.

Det lykkedes ikke at få en kommentar fra Jens Bøje. Han sidder ifølge oplysningerne i møde, men Lastbil Magasinet forsøger igen senere på dagen at komme i kontakt med den adm. direktør.

Efterfølgende mødet er det heller ikke lykkedes at komme i kontakt med chaufførernes talsmand.

Hjemmesiden vil følge sagen hele dagen og bringe nyt og kommentarer fra de implicerede, DTL og Transportgruppen, når de foreligger.

Både LV og Barsøe er medlemmer af DTL.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062