23948sdkhjf

Dom i køre-hviletidssag ankes ikke

Der ventes en blød landing i køre-hviletidssagen fra Bøg Madsen i Odense.

Dommen mod en række chauffører og vognmænd, der har overtrådt køre-hviletiden, mens de kørte for blomstereksportøren Bøg Madsen A/S i Odense, bliver ikke anket.

De tre chauffører, der i byretten blev dømt mellem 2800 og 5600 for overtrædelse af køre-hviletidsreglerne og for at have tegnet på køreskiverne, vil ikke have deres sager prøvet i landsretten.

I den omfattende sag er adskillige chauffører tiltalt for overtrædelser af køre-hviletidsbestemmelserne for i alt knap 200.000 kr, mens Bøg Madsen A/S afkræves 500.000 kr. i bøde.

Ifølge Fyens Stiftstidende skal forsvar og anklager mødes, når den endelige afgørelse er klar. Herefter forventes det, at der sker en regulering af de bøder, som en række involverede vognmænd allerede har betalt. Ligeledes ventes det, at de vognmænd, som endnu ikke har været i retten, slipper billigere, og også bøden til Bøg Madsen A/S ventes nedsat.

Ifølge avisen skyldes det, at de vognmænd, der er blevet dømt i byretten, ikke blev dømt for at have åbnet kontrolurene til køreskiverne, hvilket var en del af anklagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097