23948sdkhjf

Ulovlig overdragelse i Simonsen-sagen

Sidst i januar rykkede kongens foged ud og hentede den ene af de leasede privatbiler hos John Simonsen. Nogle dage efter blev den anden også afhentet. Nu er begge biler tilbage i Simonsens indkørsel.

Kreditorerne i konkursboet Simonsen Transport A/S, Holstebro, og dem er der nogle stykker af, må spørge sig selv, om familien Simonsen har fået en ny sponsoraftale i hus, for begge Volvo privatbilerne er nu tilbage på de Simonske privatadresser.

Hjemme i carporten hos tidligere kaptajn og ansvarlig leder i det nu krakkede vognmandsfirma Hans Christian Simonsen holder bilen med registreringsnummeret TJ 26.484. Det er en Volvo S 40. Sidst i januar blev den beslaglagt af kurator, advokat Kristian Dalsgaard, Holstebro, med hjælp af kongens foged.

Var på tur

Samme dag var kurator også ude efter bilen med registreringsnummeret TN 53.453. Det er en Volvo S 70. Den var bare ikke til stede på John Simonsens privatadresse.

Forklaringen lød, at bilen var i Tyskland. Den blev dog senere overgivet til kurator.

Nu kan det så konstateres, at Volvoen igen står hjemme hos John Simonsen, Parkvej 186, Holstebro, sammen med en anden bil, en Opel Corsa med registreringsnummeret TN 53.454.

Det er i øvrigt, som den vågne læser kan se, nummeret lige efter Volvoen, så måske er de leaset samme tid og sted.

Ifølge Lastbil Magasinets oplysninger er det John Simonsens samleverske Marianne Christensen, der råder over Corsaen.

Ulovlig overdragelse

Under skiftesamlingen i boet 23. januar i Retten i Holstebro kom det frem, at de to privatbiler var overdraget fra et familiemedlem til et andet uden leasingselskabet, GE Capitals accept.

Et par dage efter retsmødet udtalte Eva Maegaard, GE Capital, til Lastbil Magasinet:

”Bilerne er overført i et andet navn – uden vor tilladelse. Dem vil vi selvfølgelig gerne have fat i, og vi har ikke lyst til at handle med Simonsen mere.”

Et stort spørgsmål

Hvordan privatbilerne igen er havnet hos far og søn står hen i det uvisse, men måske er der fundet en anden sponsor inden for familiekredsen, så GE Capital har ladt leasingaftalen køre videre med en ny bruger på papiret.

Måske vil GE give en forklaring på det spørgsmål i dag.

Da John Simonsen sidst gik konkurs med John Simonsen Transport i 1996, lykkedes det familien at blive boende på Parkvej. Det er en villa vurderet til cirka 1,5 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.072