23948sdkhjf

Sæt griskheden på bagsædet

Chauffør Steen A. Jensen, Lystrup har sendt os dette indlæg som en kommentar til indslaget søndag aften i "Dags dato" på TV2:

»Efter at have set udsendelsen "Dags dato" på TV2 søndag aften, synes jeg at de danske vognmænd burde ruske lidt op i sig selv og sætte griskheden om på bagsædet.

Det er ikke moralsk acceptabelt, at man med fuldt overlæg overtræder given lovgivning på området, der omfatter betingelserne for at bibeholde sine tilladelser.

De stakkels østeuropæere, det går ud over, står jo uforstående overfor, at de ikke skal have det samme i løn som deres danske kolleger. Heldigvis ser det da ud til, at nogle har nosser nok til at sige fra, og efter min personlige overbevisning burde de danske transportkøbere, hvoraf mange er ISO 9000 godkendte, sætte hælene i og fyre de brådne kar, der jo helt klart er i vognmandskredse.

Opfordring til kolleger

Efterhånden går det op for vi danskere, der endnu kører i danskregistrerede biler, at flere og flere af de gamle hæderkronede firmaer er kommet i hænderne på en flok svindlere, der kun har én ting i hovedet, nemlig PROFIT på bekostning af menneskeskæbner, som de er flintrende ligeglade med, også de danske chauffører, som de meget hånligt fyrer, fordi de ikke vil køre på Luxembourg-nummerplader til en løn, der ligner de 12.000 kr., som czeken i "Dags dato" blev spist af med.

Jeg vil opfordre alle mine kolleger, danske som udenlandske, til at melde om alle underlige forhold, de måtte møde i deres hverdag, såsom udenlandske chauffører i danskregistrerede lastbiler, udenlandske trækkere, der kører internt i DK med en danskregistreret trailer. Politiet, også det tyske, har åbent døgnet rundt, men derfor er det jo ikke givet, at synderne bliver taget på hjul.

Gregersen

Det ender vel med, at EU-politiker Freddy Blak får råbt politikerne i Bruxelles op, så der kan ske noget på internationalt plan.

Sagen med "vognmand" Gregersen fra Kolding er jo ikke hverken den nyeste eller eneste sag, der bør gøres noget alvorligt ved.

Tak til vognmand Lars Kjeldsen, Frederikshavn for din høje moral. Jeg håber, at din indstilling til tingene vil holde fast i mange andre, også nogle af dem, der ikke burde kalde sig for danske vognmænd.

Med venlig hilsen
chauffør
Steen A. Jensen, Lystrup

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066