23948sdkhjf

DTC's direktør fylder 50

Stor reception på Danmarks Transport Center i Vejle i eftermiddag.

Administrerende direktør Henry Dyrlund, DTC fylder 50 år i dag.

Henry Dyrlund er født i Odense, hvor han efter endt skolegang på den gamle Mulernes Legatskole kom i lære som speditør hos Georg Hansen A/S. Da militærtjenesten var overstået kom han til SAMLAST A/S, hvor han som afdelingsleder i Odense-afdelingen stod for opbygningen af specialtrafikker med vin og spiritus.

I 1982 blev Henry Dyrlund ansat som adm. direktør på Odense Fragtcentral A/S, hvor han bl.a. stod for opførelsen af den nye fragtcentral på Gammelsø.

I 1988 blev han ansat som adm. direktør for den danske småkage-branches nystiftede joint venture selskab DANCOOKIE A/S, der som shipping-og eksportselskab havde ansvaret for logistik og afsætning i USA og Canada.

Aktiv herre

I 1991 kom Henry Dyrlund til det nystartede DTC - Danmarks Transport Center, hvor han siden som adm. direktør har været med til at præge udviklingen af det store center ved Vejle, der i dag dækker et areal på 320.000 kvm med 50.000

kvm bygninger.

Henry Dyrlund, der er civiløkonom og HD i afsætningsøkonomi, er formand for Trekantområdets Transportforum, næstformand i FDT - Foreningen af Danske Transportcentre, bestyrelsesmedlem i Vejle Erhvervsklub og DTC-U A/S, samt medlem af

UNIBANK's bankråd og Vejle Amts Udviklingsråd, hvor han sidder i formandskabet.

Dagen markeres med reception for forretningsforbindelser og venner af huset på DTC i Vejle kl. 12.30 - 15.30

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078