23948sdkhjf

Pressen ikke velkommen hos FDL

17. marts holder Foreningen af Danske Langtursvognmænd ordinær generalforsamling på Pårup Kro. Dermed gør foreningen op med en gammel tradition, idet mødestedet traditionelt har været Herning. En anden tradition holdes dog i hævd - pressen er ikke velkommen.

Allerede nu kan formanden for Foreningen af Danske Langtursvognmænd (FDL) Jens Tidemann love, at der bliver et par varme emner på programmet ved den årlige generalforsamling 17. marts, som er flyttet til Pårup Kro.

De varme emner vil formanden dog ikke løfte sløret for på forhånd.

Tidligere fandt generalforsamlingen sted i Herning, og hvert andet år faldt den sammen med Transportmessen. At seancen nu flyttes, skyldes stor tilfredshed med rammerne på stedet. FDL afholdt medlemsmøde på Pårup Kro sidste år, men stedet er også mere centralt placeret i forhold til medlemmerne.

Lukket møde

Selv om der sker ændringer i tid og sted for generalforsamlingen, holder bestyrelsen dog fast i, at mødet er lukket for pressen.

Formanden giver et par begrundelser for de lukkede døre.

”Vi har været lidt uheldige et par gange med journalister, og så er vi i bestyrelsen enige om, at pressens tilstedeværelse vil begrænse debatten,” siger Jens Tidemann.

Ved at lukke generalforsamlingen mener formanden, at alle deltagerne tør gå på talerstolen uden at være bange for at komme til at dumme sig. Derfor bliver der heller ikke som tidligere inviteret gæster med.

”Det er helt medlemmernes dag,” pointerer Jens Tidemann.

Udskiftning i bestyrelsen

Allerede nu kan det fastslås, at der efter generalforsamlingen kommer nye ansigter i bestyrelsen.

Både Niels Houlberg, Brande og Kaj Væring Jensen, Bording, trækker sig, mens det tredje bestyrelsesmedlem, som er på valg, er villig til at fortsætte arbejdet. Det er Poul Eli Nymann, Skørping.

Suppleant Jørgen Jensen, Juelsminde, er også på valg. Han er til gengæld parat til at træde ind i bestyrelsen for FDL.

Jens Tidemann håber på stort fremmøde, som det var tilfældet ved de to medlemsmøder øst og vest for Storebælt i efteråret.

Normalt plejer der at komme 40 til 50 medlemmer til generalforsamlingen ud af en skare på cirka 200, men formanden lover, at der sagtens er plads til mange flere på Pårup Kro 17. marts. Det gælder dog ikke repræsentanter fra pressen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078