23948sdkhjf

Vi retter direkte henvendelse til Rådet

31. januar faxede Lastbil Magasinet til Vejtransportrådet via Færdselsstyrelsen og forelagde en række sager. Indtil i går var der været dyb tavshed, men da lod Færdselsstyrelsen forstå, at Vejtransportrådet vil få en redegørelse 14. marts. I går sendte bladet så samtidig materialet til de enkelte medlemmer i Vejtransportrådet.

”Tale er sølv. Tavshed er guld.”

Sådan lyder et gammelt ordsprog ganske vist, og måske tages det ganske bogstaveligt visse steder.

I det mindste hørte Lastbil Magasinet ikke en lyd fra Færdselsstyrelsen, efter bladet 31. januar henvendte sig til Vejtransportrådet via Færdselsstyrelsens hovedfax.

Endelig i går gav kontorchef Carsten Falk Hansen, Færdselsstyrelsen, pr. mail besked om, at: ”næste møde i Vejtransportrådet holdes 14. marts 2001. Jeg forventer, at Rådet på mødet vil få en redegørelse om de omhandlede sager.

En redegørelse kan være udmærket, men da Lastbil Magasinet har kontaktet tre medlemmer af Vejtransportrådet, er det klarlagt, at bladets materiale ikke er sendt videre, og da en sag kan ses fra to sider, faxede vi i går det tidligere fremsendte til de enkelte rådsmedlemmer.«

Til fordeling

Løftet fra Færdselsstyrelsen 30. januar lød ellers, at ved brug af hovedfaxens nummer ville materialet blive fordelt til Rådets medlemmer. Vores svarfrist var sat til 7. februar. Et par kontrolopringninger viser så bare, at henvendelsen stadig befinder sig i Færdselsstyrelsen.

Om det så skyldes travlhed i Styrelsen eller andet skal være usagt, men torsdag i sidste uge sendte Lastbil Magasinet på foranledning af en forespørgsel til ordførende direktør og medlem af Vejtransportrådet en mail til kontorchef Carsten Falk Hansen, Færdselsstyrelsen.

Det skyldtes, at DTL's ordførende direktør Michael Svane dengang kunne fortælle, at han ikke havde modtaget det tilsendte.

Mailen til kontorchefen

”Jeg har i dag snakket med Michael Svane for at forhøre mig om de spørgsmål, jeg sendte til Vejtransportrådet i sidste uge, er nået frem, og om der eventuelt er sket noget i sagen.

Michael Svane fortalte, at han intet har hørt fra Styrelsen og anbefalede mig at kontakte dig. Jeg vil derfor forespørge, hvornår sagen foreligges Rådet, og hvornår jeg kan forvente at få svar på min henvendelse.”

Sådan lød den rykker, som Lastbil Magasinet torsdag i sidste uge sendte pr. mail til kontorchefen i Færdselsstyrelsen. Den kom der så svar på i går med mødetidspunkt.

Siden har Lastbil Magasinet talt med to andre medlemmer af Rådet, der lige som Michael Svane heller ikke har set skyggen af det tilsendte materiale. Det er der nu rådet bod på over for hele Vejtransportrådet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08