23948sdkhjf

Iveco vil udleje klargjorte trækkere

Iveco lancerer nu et helt nyt koncept ”Sign & Drive”. Tanken er at give kunderne mulighed for også at kunne leje klargjorte sættevognstrækkere.

”Kunderne har efterspurgt muligheden for større fleksibilitet i flåden, så de kunne opnå mindre risiko ved igangsætning af nye opgaver. Samtidig vil de gerne sikre mindre kapitalbinding i materiel. Dette ville vi gerne kunne imødekomme,” siger salgschef Jan Nørskov Pedersen fra Iveco.

Olav Funderud, der er Business Unit Manager for det tunge segment hos Iveco i Skandinavien, glæder sig over det nye tiltag.

”Sign & Drive vil give vores kunder mulighed for øjeblikkeligt at få fat i det køretøj, de står og mangler - samtidig med at de kan fratrække alle driftsomkostningerne. De kan med andre ord sikre sig endnu større fleksibilitet til stor gavn ved sæsonudsving o.lign. De opnår også muligheden for at konvertere kapacitetsomkostninger til variable omkostninger,” siger Olav Funderud.

John Sklander fra Iveco´s User Truck Center i Odense har ansvaret for ”Sign & Drive” konceptet. Han styrer aktiviteterne sammen med to medarbejdere.

”Via vores seks afdelinger i Ålborg, Århus, Odense, Herning, Vejle og København har vore kunder nem adgang til det nye koncept,” siger John Sklander og tilføjer: ”Vores sælgere har ligeledes et stærkt udgangspunkt i kampen om udlejningsmarkedet. Et marked vi forventer os en temmelig stor andel af i fremtiden.”

Adm. dir. Peter Hansen fra Iveco North Europe foran en af de biler, der indgår i Sign & Drive konceptet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078