23948sdkhjf

Vi bringer en efterlysning

Kurator i boet efter Simonsen Transport A/S, advokat Kristian Dalsgaard, Holstebro, leder med lys og lygte efter tre trailere, hvoraf to nu er indregistreret i det nyoprettede Simonsen-selskab.

Aktiverne i boet efter Simonsen Transport A/S er til at få øje på. Som tidligere nævnt dækker de dårligt til annonceringen i Statstidende.

Der er dog lidt af værdi, som ved salg kan være med til at betale omkostningerne. Kurator kan bare ikke finde aktiverne.

Det drejer sig om tre trailere, ejet af familieskabet. Dem leder advokat Kristian Dalsgaard efter med lys og lygte.

De to er nu indregistreret i det nyoprettede Simonsen Transport af 2000 ApS. Det er to Kel-berg fisketrailere med numrene EP 8637 og EP 8664.

Tidligere stod de begge som aktiver i det krakkede selskab.

EP 8637 er sidst set med sikkerhed i begyndelsen af januar, hvor den blev efterladt af en chauffør i Sverige i Simrishamm cirka 40 kilometer fra Ystad.

Pist væk

Den sidste trailer hos Simonsen, ligeledes en Kel-berg fisketrailer, er svensk indregistreret med nummeret AGR 790. Den stod på Køge Havn i fredags, men var pist væk, inden boet fik den afhentet.

Den kan være monteret med en anden nummerplade, men med mindre én eller anden påfølgende var ude med malerkosten, står der Tjörntrans på siderne af traileren.

Hvem, der står bag forsvindingsnummeret, vides ikke, men det er ulovligt at afhænde aktiver, som tilhører et konkursbo.

Gør man det alligevel, risikerer man en retslig tiltale.

Det ved John Simonsen af erfaring. I forbindelse med konkursen i John Simonsen Transport i november 1996, blev han ved Retten i Holstebro i 1999 idømt et halvt års betinget fængsel og 160 timers samfundstjeneste.

Dagen efter konkursen solgte han blandt andet kødkroge til en værdi af 307.000 kroner til et firma i Aalborg.

Læs også artiklerne "Færdselsstyrelsen forholdt sig passiv mens gælden voksede" og "Hvad siger politikerne og Vejtransportrådet?"

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064